Hopp til innholdet

Ny strategi for å utnytte en lukrativ kilde til GRATIS trafikk

Jeg kom nettopp over denne videoen som avslører en strategi for å få helt GRATIS trafikk og tenkte at det også kunne hjelpe deg.

gratistrafikktildinblogg

Du kan se videoen her: https://marketsamurai.com/c/Good-Old-Days

Det som er bra er at denne strategien ikke er så kjent, ikke alle som er gode på SEO bruker den så mye heller.

Det er som å gå tilbake i tid, når du lett kunne komme opp i søkemotorene for gode søkeord med lite arbeid.

Men…

Som med alle gode ting så må du bli med først…

… denne videoen har nettopp blitt sett av over 540000 allerede, så du bør se den nå slik at du også får brukt strategien.

Du kan se videoen her om du ikke har gjort det alt: https://marketsamurai.com/c/Good-Old-Days

I tillegg så kan du få Market Samurai som jeg har skrevet om før(les mer her: https://problogger.no/2013/09/03/del-1-av-2-hvordan-fa-flere-lesere-paa-din-blogg/) til halv pris. Dette tilbudet varer bare frem til fredagen amerikansk tid. Det er kun andre gang de har hatt rabatt på Market Samurai siden de startet for 5 år siden, så skal du kjøpe det bør du gjøre det nå.

Du kan få Market Samurai til halv pris her: https://marketsamurai.com/

2 kommentarer til “Ny strategi for å utnytte en lukrativ kilde til GRATIS trafikk”

  1. Hei Mats! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt.. Jeg har hatt en stort problem med plug-ins på wordpress bloggen min som jeg har prøvd å finne ut av i hele dag, men nå blir jeg snart sprø.

    Jeg kjøpte ett nytt tema, og for det første så er bloggen min ikke «mobil-vennlig» så jeg må ha en plug-in for å fikse dette, samt en plug-in slik jeg kan legge ved linker til javascript videoer. PROBLEMET er at i menyen min på kontrollpanel, under utseende, så finnes det ingen valg som heter plug-in og jeg forstår ikke hvorfor.

    Vet du hva dette kans skyldes? HÅPER du kan hjelpe meg, hilsen frustrert blogger 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *