Hopp til innholdet

Om bloggen

Om ProBlogger.no

ProBlogger.no ble født etter at ItStyle.net/blog ble fjernet. Deretter var bloggen på eget domene, og emnet ble blogging. Noe som interesserer meg. Det handler om så mye med en blogg i dag kontra for noen år siden, så det har vært spennende å følge med og dele litt av det hele med dere leserne.

ProBlogger.no er og skal bli en ressurs for deg som starter eller har blogget en stund. Med tips, råd og guider til hvordan du kan skrive best mulig bloggposter, finne bilder, skape trafikk, lage video, podcaste og alt som går under de kategorien.

Vil anbefale deg å bruke kategoriene på toppen flittig til å finne informasjon som passer med det du er på utkikk etter, samtidig er det stikkord i sidebaren og under hvert innlegg som skal hjelpe deg i jungelen av bloggposter.

Om ItStyle.net/blog

Denne bloggen startet ut som en underside på et av mine domener på den tiden i 2008. Den innebar da mye tips til programmer og nettsider som var kjekke å ha for å gjøre hverdagen din litt enklere. Første månedene gikk det ekstremt bra, med 2 innlegg per dag og tusenvis av besøk, det var noe lettere å skaffe besøk på den tiden med gaming av Kudos og avisenes integrasjon med Twingly. Tiden strakk dessverre ikke til for å blogge så aktivt og samtidig ble bloggen flyttet over til ProBlogger.no. I flyttingen så ble det ikke satt opp annen videresending til den en mot forsiden. Slik at mange lesere gikk tapt når de ikke fant det de skulle, og Google rangeringen ble tapt i samme slengen. Dette kan du unngå når du skal bytte domene, eller gå fra et underdomene og over på hoveddomene ved å bruke videresending som sier ifra om at sidene er flyttet.

Om Mats Holmvik

Untitled-13434

Jeg er driveren bak denne og flere internettsider. Har lært mye av å lese andre blogger, prøve ut forskjellige ting og deltatt i flere internettbaserte kurs.

Jeg er -87 modell så har noen år fartstid med å jobbe med internett. Har drevet egne selskap fra 2005 til i dag innenfor internettmarkedsføring og callcenter, med mye jobb i PHP, MySQL, HTML, opplæring av ansatte, kurs, markedsføring og alt annet som går innunder det å drivet firma.

Det som interesserer meg mest er alle triks som blir brukt i forbindelse med drifting og oppstart av selskaper. Ute på markedet er det så mange spesialiserte og gode selskaper som sørger for en mye enklere hverdag for deg som driver bedrifter, finner du dem og bruker dem, så vil du spare både tid og penger.

Av interesser så er det selvfølgelig alt som er databasert, som du kan se ut ifra erfaringen min, men utover dette liker jeg mye annet også. For å nevne noen stikkord er det, en skikkelig biff, golf, bowling, en fest, besøke Stavern(sommerby og barndomsby), feriere i forskjellige land og selvfølgelig min kjære samboer.

Kurs jeg har vært innom innenfor internett markedsføring er:

 • Mass Control, Frank Kern
 • List Control, Frank Kern
 • Product Launch Formula, Jeff Walker
 • Wake Up Productive, Eben Pagan
 • Video Genesis, Mike Filsaime og Andy Jenkins
 • 30 Day Challenge, Ed Dale
 • Stompernet, Andy Jenkins og mange flere.
 • Net Effect, Andy Jenkins – blad
 • Formula 5, Paul Lemberg
 • Guru Blueprint, Eben Pagan
 • Experts Academy, Brendon Burchard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *