Hopp til innholdet

VIDEO: Hvordan jeg deler mine bloggposter på bloggnettverk og sosialemedier

Dette er en video for nybegynnere i blogging. Her viser jeg med veldig enkelhet hvordan du kan dele dine blogginnlegg på forskjellige plattformer, da innenfor Facebook og andre sosialemedier i tillegg til forskjellige ping steder.

For å finne frem til Facebook gruppene så er det en oversikt her: https://problogger.no/2013/08/21/kan-hemmelige-facebook-grupper-gi-mange-besok/ 

2 kommentarer til “VIDEO: Hvordan jeg deler mine bloggposter på bloggnettverk og sosialemedier”

 1. Takk for supre tips! Bruker Blogglisten og Pingomatic, men nå fikk jeg noen flere å bruke. 🙂
  Jeg tenkte forresten å legge ut link på Instagram til nye innlegg på bloggen min. Der kan man jo også få nye lesere.

  Ha en fin tirsdag!
  Hilsen Anette Willemine

 2. Velkommen Anette!

  Det bloggen er her for, gode tips til bloggere.

  Jeg har kun fått til å legge inn adressen på Instagram, deretter blir den bare tekst i Appen, Men fordelen er at du kan få linker på sider som dette fra Instagram oninstagram.com/profile/invert

  Vil også anbefale deg å ta en titt på https://www.reddit.com/ , men her krever de mer engasjement fra deg om du skal få lagt inn flere linker. Kommentere, dele, like osv… Så litt mer jobb. De har en norsk del der også som du finner her https://www.reddit.com/r/norge/

  God tirsdag til deg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *