Spennende prosjekt: 10$ på 30 dager! Starter 1. August.

Er du lysten på å tjene penger på internett? Som mange andre så vet du kanskje ikke hvor du starter for å komme igang å tjene penger.

De er veldig mange muligheter der ute, og det er vanskelig å få en oversikt over hvordan internett guruene jobber og hva som fungerer.

Besøker du http://www.thirtydaychallenge.com/ så kan du melde deg opp på en konkurranse som går ut på å tjene 10$ først på internett. Det virker som et utrolig godt opplæringsted, der du får videoer og linker til alt du trenger frem til 1. August når dette starter.

Følger du med så vil du finne ut hvordan man burde jobbe og hjelp til å nå målene dine. De har holdt på slik noen år med forskjellige utfordringer og holder seg oppdatert med tiden. Du får blant annet vite hvordan du bruker facebook, twitter og bloglines til å effektivisere din synlighet på nett, flere besøkende betyr mer inntekt.

Meld deg på idag så er du forberedt til det starter, det oppfordres og til at man danner seg egne team så man er bedre rustet til starten. Det koster ingenting å delta! Lykke til!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 kommentarer til «Spennende prosjekt: 10$ på 30 dager! Starter 1. August.»

 1. Hei, Bjorn/Bjørn!

  Får ikke “linken” din til å fungere.

  Fikk det med meg på en kommentar hos JohnChow 🙂

 2. Det er en vesentlig stor forskjell fra disse tingene som du never her da.

  F.eks utenriksloven om skattebetaling av annet enn NOK valuta som må tas til bergening her.

  Etter skatt blir det vel 8.4 dollar, ikke 10 dollar.
  Om du retter på dette hadde det hvert fint.

 3. Nevnte ikke noe om at det var brutto eller netto inntjening her.

  Men alt man tjener på nett må skattes av på lik linje med all annen inntekt.

  De som er ukjent med å drive et foretak kan ta turen innom http://www.bedin.no og ta en kikk, står masse nyttig og man kan ringe dem for å få mer forklaring, gratis! 🙂

  De på 30DayChallenge hevder at det er blitt et par millionærer ut av tidligere lignende prosjekt, som har tatt til seg all kunnskapen og tatt den i bruk.

  Kommet mange gode tips i opplæringstipsene allerede, slik som hvordan du alltid får topp 4 plassering på de søkeord du har lyst til å smarte måter å bruke de forskjellige web 2.0 tjenestene på.

  Lykke til folkens!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: