Fredags moro: Hvilken billionær ville du vært?

Nettopp, som tittelen sier, hvilken billionær ville du vært dersom du fikk deg en hel haug med penger. Svar den korte quizzen så finner du det fort ut.

Du kan bli investor, idealist, filantrop, mastermind eller “megalomaniac”. Selv ble jeg utnevnt til investor på bakgrunn av svarene mine i denne morsomme quizzen.

Det kan ha noe med at jeg prøver å etterleve et prinsipp som at man skal reinvestere 90% av inntekten i det man driver med til å tjene enda mer. Slik at 10% som er igjen blir av en større sum ettervert.

What would you do with your money?

Noe jeg dessverre ikke klarer i min vanlige jobb, men skal prøve det med denne bloggen. Når 10% er så stor at man kan leve av det kan man fortsatt få investert de 90% som er igjen til å øke den ytterligere, så man kan nå finansiell uavhengighet.

Prøv selv og se hvem type du er på http://www.whichbillionaire.com/

Fredags moro

Hvordan ville du sett ut som en 122 åring? Har du noengang tenkt deg det? Tar du omega3, spiser sunt og trener? Hehe, du ville nok ikke sett ut, det tror nå i hvertfall jeg om de fleste. Da har man jo nådd alle de aldrene tegnene og man får vel egentlig ikke gjort stort fysisk, så man forfaller enda mer.

Klikk under for å se en glad reklamefilm for Smartfish med Terje Håkonsen som 122åring, enjoy it! Snart helg nå 😉