Hopp til innholdet

Lær deg å lage profesjonelle videoer til bloggen din med Video Genesis

Mike Filsaime og Andy Jenkins er nå ferdig med alle sine video demontrasjoner for Video Genesis, som de kaller det. Gode videoer er lansert med spennende innhold, og lett å følge for de som ikke har laget noen video før.

Nå åpner de dørene til det de kaller «Epic Finale». En video som skal avslutte det hele med brask og bram!

Du kan se den siste videoen deres her: https://problogger.no/MakeAmazingVideo

Virkelig stilige saker!

De mener selv at alle som ser videoene om Video Genesis vil komme til å kjøpe det, bare for å lære taktikkene som er lagt inn.

Fakta 1 for hvorfor du bør få med deg Video Genesis:

Du trenger bedre video i dag. For flere år siden var det nok å bare ha video på nettsiden eller bloggen din. Nå blir du bedømt av de som ser deg. Dine produkter, brand og du blir bedømt på kvaliteten av dine videoer, akkuratt som du har blitt bedømt på designet av bloggen eller internettsiden din før.

Fakta 2 for hvorfor du bør få med deg Video Genesis:

Pris er ingen hindring for de som driver bedrift. Vanligvis har slike produkter som Video Genesis kostet rundt 2000 dollar, noe som er mye for de fleste, men som regel har de kursene vært verdt pengene. Har selv investert i 3 slike produkter og fått godt med utbytte av dem.

Agendaen til Andy og Mike er å få dette til å hjelpe så mange som mulig til å lage bedre innhold på sine blogger og internettsider, for å skape flere lesere/seere og kunder.

Du får enda mer ved å bli med i dag – BONUS

I tillegg så har de en bonus som de legger ved, men den er kun tilgjengelig i et par dager, før de enten lukker dørene helt eller åpner igjen om en stund, men da er ikke bonuses garantert.

Så sjekk ut hva bonusen faktisk er: https://problogger.no/MakeAmazingVideo

  • Derfor bør du se i dag, er dette noe for deg? Vil du lære å lage gode videoer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *