Hopp til innholdet

Endelig fått iZettle Kortleser til iPhone og iPad – Mastercard og VISA

iZettle ble lansert forrige uke var det vel, og tidligere har de gått ut med ideen og du kunne melde deg på en epost liste for å få beskjed om når de skulle lansere. Ved lansering så kunne de 5000 første som meldte seg på tjenesten og få en iZettle kortleser helt gratis tilsendt(Jeg var en av dem.). I går kom min i posten. Den ser slik ut:

Illustrasjon av iZettle kortleser for iPhone og iPad
Slik ser iZettle kortleser for iPhone og iPad ut.

Dette er en liten utvidelse som du kan plugge rett inn i iPhone eller iPad og har du appen til iZettle vil denne dukke opp automatisk når du setter den inn. Da kan du ta betalt med kort som Mastercard og VISA. Du får så pengene inn på en konto hos iZettle og kan overføre dem til din vanlige bedriftskonto. Andre måter å ta betalt er å kun ha iZettle appen, men da må du skrive inn kortnummer, utløpsdato og CVC kode, så jeg tror de fleste er mer komfortable med å sette inn kortet og kun taste koden.

Bilde av Izettle sin svarte kortleser for iPhone og iPad
Bilde av iZettle sin sorte kortleser for iPhone og iPad

Den er veldig enkel i bruk. Du taster inn beløpet for hva kunde skal ha og en liten beskrivelse eller bilde av produktet og vedkommende som skal kjøpe setter inn kortet(Mastercard eller VISA) sitt og taster inn koden. Pengene blir så overført rett til din iZettle konto og blir tilgjengelige for uttak til din bedriftskonto. Enklere blir det ikke, og veldig hendig å ha med seg også. Tradisjonelt sett har du kun hatt GSM terminalene som er ganske mye større enn en iPhone å drasse på. Så det er nok mange bruksområder og et stort marked å kapre for iZettle.

Hva ville du brukt iZettle til om du fikk deg det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *