Hopp til innholdet

Hater du å betale regninger for hånd? Appen Fakturaskann for iPhone er løsningen!

Hvorfor skal jeg ha Fakturaskann?

Er du lei av KID nummer som er like lange som antall mennesker på jorden og dobbeltsjekke alt når du skal betale en regning? Det var jeg også. Helt til en av kundekontaktene mine tipset meg om programmet Fakturaskann. Han var helt henrykt av programmet og skulle nesten tro det var han som laget det.

Hva er Fakturaskann?

Programmet er veldig enkelt, det skanner inn numre fra fakturaen/regningen, med kameraet på telefon din, som du skal betale og gjør det mulig for deg  å sende dem rett til en nettbank App på telefonen eller via epost til din egen epost.

Hvordan bruker jeg Fakturaskann?

Du finner programmet ved å søke etter «Fakturaskann» på App store på iPhonen. Last det ned. Eller via appstore her: https://itunes.apple.com/no/app/fakturaskanner-dnb-skandiabanken/id445475750?mt=8

Når det er lastet ned så er det bare å trykke på + tegnet oppe i høyre hjørne og skanningen er i gang. Først så skal du rette kameraet på KID nummeret på regningen, den finner selv ut når du har hele KID nummeret i displayet og gjør om det til vanlige tall på telefonen din. Så hopper programmet videre til beløp, samme prosess her. Til slutt er det kontonummeret. Så trykker du på «Gå videre» og får flere valg.

Du kan nå sende tallene rett over til en nettbank App på telefon eller sende de via epost til din egen epost. Velger du det siste er det bare å ta kopier og lim inn i nettbanken.

Husk alltid å dobbeltsjekke når du har lagt inn alle regningene i nettbanken for feil, for alle programmer kan gjøre feil, men med dette programmet slipper du tastefeil.

Håper du får god nytte av programmet, det sparer i hvertfall meg for mye tid!

Har du noen Apps som du bare elsker?

Skriv en kommentar under med din favoritt app og hva den gjør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *