Hopp til innholdet

Raskere resultater Del 1 av 7

Som gründer av en liten bedrift, noe blogging er, så er det mange aspekter som kan få deg til å jobbe tregere enn det du egentlig har mulighet til. Derfor får du resultater som er deretter. Her skal vi i 7 deler fokusere på hva du kan gjøre for å få raskere resultater for deg selv.

Systematisering

Ved å systematisere det du gjør så slipper du unna å finne opp hjulet på nytt hver gang. Hver gang du finner opp hjulet på nytt så bruker du tid på å tenke igjennom hvordan det skal gjennomføres, videre så kanskje det dukker opp et til to problemer som du ikke forutså. Dette er tidkrevende.

Ved å systematisere så får du gjort unna oppgaver fortere og korrekt første gangen.

For å ta et eksempel: Du har skrevet en ny bloggpost. Hver gang du gjør dette så skal du vise verden bloggposten, du søker så igjennom google etter steder å promotere bloggposten din. Det tar lang tid, og du kommer borti mye som det ikke lønner seg å promotere bloggposten på.

Istedenfor bør du lage deg en liste over nettsidene du skal pinge, hvilke sosiale nettsteder du skal spre bloggposten på. Når du gjennomfører denne listen så vet du at du har gjort promoteringen din riktig på alle stedene som du fant når du laget listen. Da slipper du å bruke mye tid på å finne frem til hvor du skal promotere bloggposten din hver gang.

Når du har fulgt systemet så kan du forbedre det, du finner alltid noe som kan forbedres, men har du dårlig tid så følger du bare systemet og slipper å tenke, du sparer tid.

Systemer kan bli satt opp for hver enkelt liten del av bloggingen din eller firma ditt. Når du har systemene på plass er det også lettere å outsource deler av virksomheten, siden du vet nettopp hva som tar tiden din og systemet er klart for hvem som helst som du ansetter/leier inn.

Har du noen gode systemer som du bruker på din blogg i dag? Del det i kommentarene under, kanskje andre ser forbedringspotensialer i ditt system eller du får gode tips fra en annens system.

Bilde fra https://www.flickr.com/photos/lorenzodom/2550850343/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *