Gratis Internett Markedsføring kurs

Om du har fulgt denne bloggen i et år så vil du huske mine tidligere poster fra august i fjor om Thirty Day Challenge, hvis ikke finner du dem i arkivet. 30DC som det blir forkortet er et gratis internett markedsføringskurs som tar deg steg for steg fremover frem til å tjene dine første dollar på internett.

Har du litt tid til å sette av nå i august så kan det være vel verdt det. Du lærer alt fra å sette opp din egen blogg, dine egne annonser, hvordan skrive artikler, hvordan finne en nisje som det ikke er for mye konkurranse i og mye mye mer…

Grunnen til at de gjør dette gratis er ikke for å være så veldig greie, men de gir deg muligheten til å starte en internett business og gir deg etter de 30 dagene muligheten til å være med på Immediate Edge som fortsetter der 30DC slipper. Det er dette som er pengemaskinen.

Besøk http://www.thirtydaychallenge.com for å melde deg på, startet 1. august, men er ikke så mye å ta igjen. Er beregnet på å bruke litt tid hver dag, om du ikke melder deg opp kan du også se videoene på Youtube her: http://www.youtube.com/user/eddale

Lykke til, og skriv gjerne i kommentarfeltet hvem du er inne på 30DC så vi kan følge hverandres fremgang! 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 kommentarer til «Gratis Internett Markedsføring kurs»

 1. Gratis til første dollar er vel ikke helt sant. Greit nok at de fleste verktøyene de introduserer er gratis de første 40 dagene; men du vil mest sannsynlig ikke ha en sjanse til å dekke Market Samurai (Total pris 149$), Immediate Edge (97$ pr mnd), Traffic-bug (20$ per måned) og wordpress direct (19-97$ pr mnd). Hosting er jo greit nok; det koste ikke mye mer enn 7-8$ pr mnd, og er nødvending for å starte internett busniess.

  Det største problemet med 30DC er egentlig at de har 80% vås, mens 20% er nødvendig, og det samme gjelder for immediate edge. Det er vanskelig å navigere seg frem til hvilke verktøy vi faktisk har bruk for, og hvilke informasjon vi faktisk har bruk for.

  Jeg følger 30DC delvis; men prøver å finne billigere løsninger og alternativer. Det vil si; å prøve å starte nærmere 0 i investering enn 30DC anbefaler. Dvs mye mye mer research, og en del arbeid med andre prosjekter. Jeg er med i et program som gir total kostnader som er lavere enn 30DC, og prøver å hente det beste fra begge programmene mens jeg bygger opp en portifolie av prosjekter.

  Jeg personlig er skuffer over at de har beveget seg mye vekk fra å hjelpe, til å tjene penger på alle disse tjenestene. Det er omtrent totalt umulig å starte fra 0 med det de underviser. Det er umulig å dekke alle utgifter i løpet av 40 dager.

  Jeg kunne tenkt meg å dele erfaring med flere som er interessert i å bygge seg opp fra så nære 0 som mulig, og investere gradvis i verktøy etterhvert som prosjektene våre betaller for verktøyene for større prosjekter.

  Vennligst ta kontakt med meg på bloggingkentaki (at) gmail.com dersom noen er interessert i å dele erfaringer på å finne nisjer, SEO, konvertere trafikk til penger og lage produkter hvor vi faktisk starter så nærme 0 som mulig, og kun investerer i verktøy når prosjektene våre dekker investeringene.

 2. Hei Kent! 🙂 Må først få ønske velkommen til bloggen.

  Jeg vil si det er gratis til første dollar. Om du følger preseason + de daglige gjøremålene så vil du finne frem til at du kan tjene i hvertfall 1 dollar. Mye avhenger i hvor mye tid du bruker på research i starten for å finne deg en nisje.

  Av året er jo traffic bug nytt, mens det andre var med i fjor også. Og alle med en normal inntekt har råd til å investere i verktøyene som introduseres, det handler om prioritering. Har litt litteratur og lydbøker samt kurs å anbefale dersom en trenger disiplin og prioriteringene sine i orden.

  Det er mye som ikke er så nødvendig å gå igjennom, det kan jeg si meg enig i, men tenker som så at de går nøye igjennom deler for at de helt ferske skal kunne oppfatte innholdet.

  Personlig har jeg lært utrolig mye det siste året rundt dette, som jeg har brukt i andre sammenhenger enn denne måten å tjene penger på og teknikkene fungere om en følger oppskriften til punkt og prikke, noe de færreste er villige til.

  Jeg ønsker alle som er med i år lykke til!

  Kent: Sender deg en mail, kanskje vi får utvekslet litt info rundt dette 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: