Møt 3 karer som er avhengig av mobilsøk!

Har du prøvd 1881 mobilsøk enda? Ikke det, det kan spare deg masse tid.

Nå har du muligheten til å prøve det i 2 uker, helt gratis! Du får muligheten til å automatisk slå opp telefonnummer som ringer inn, slå opp i kart om du ikke har GPS tilgjengelig og du kan slå opp nummer som ringer på anropslisten din. Dette er helt klart en stor fordel når man får mange telefoner inn.

Har selv brukt det på min HTC Tytn 2 og den gamle 1’ern. Du bestiller det og får inn et lite program som du installerer på telefon. Når det er installert så slår den automatisk opp nummerne som ringer inn, du får opp adresse, firma eller navn som nummeret er registrert på. Da vet du med en gang hvem du prater med om du ikke skulle ha lagret nummeret.

Prøv det i 2 uker, og du blir litt avhengig av det. Da slipper du å søke opp enkeltnummer på nettet igjen. Etter 2 ukers perioden koster det kun 30kr i måneden, og da kan du slå opp så mange nummer du ønsker, slår du vanligvis opp en del nummer så sparer du dette fort inn om du sjekker minuttprisene på oppslagstjenestene.

www.mobil1881.no

Her ser vi forskalingssnekkeren i full fart. Han er vanligvis en sløv arbeidskar som helt klart ser fordelen med mobilsøk, gjør hverdagen litt enklere for en som har en slapp holdning til arbeid.

Gå inn på www.mobil1881.no, så ser du flere filmer av Nikis Theophilakis som spiller eiendomsmegler, forskalingssnekker og politisk rådgiver med god humor rundt mobilsøk og yrkene. Se deres kreative måter å bruke mobilsøk på!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: