Moderer blog kommentarer på skrivebordet

Driver du din egen blogg? Må du logge inn for å administrere nye kommentarer hele tiden? Det blir fort til at man må moderere kommentarer fortløpende for å ikke få leserne til å bli utålmodige.

Det blir mye unødvendig innlogging på administrasjonspanelet i WordPress, for å markere de/den siste kommentaren som spam eller godta den.

For å gjøre dette lettere har Daniel Dura laget en plugin til WordPress som er koblet til en tilhørende Adobe Air* applikasjon. Med programmet Moderator så er det lett å administrere nye kommentarer rett fra skrivebordet, den kan ligge åpen hele tiden og med et klikk har man godtatt eller nektet kommentaren å bli publisert.

Systemkravene til programmet er at du kjører WordPress 2.6 eller nyere og har Adobe Air 1.1. Du kan derimot bruke programmet på Mac og Windows samt en beta version for Linux.

Last ned plugin/programmet og spar masse tid idag! Last ned her.

*Adobe Air er et grensesnitt fra Adobe som gjør det mulig å lage programmer på nesten samme måte som nettsider, og gjør det veldig lett for programmene å være tilknyttet internett tjenester.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 kommentarer til «Moderer blog kommentarer på skrivebordet»

  1. Hei igjen Sondre!

    Artig at du prøver det ut 🙂 Si ifra hvordan det har fungert for deg når du får testet litt. Sparer mye tid i lengden!

  2. Har ikke fått testet det ordentlig ut enda.
    Men hittil så virker det som om det er brukbart. Det eneste minuset er at man ikke kan moderere spam kommentarer via Moderator. Er jo enkelte ganger at kommentarer som ikke er spam havner i spamboksen.

  3. Tilbaketråkk: Søndags lenker | WebMagasinet

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: