Er det nye brukernavnet ditt brukt før?

Alle vil ha et unikt brukernavn(nick, kallenavn) når man ferdes på nettet. Det må til for at man skal kjenne igjen personen og ikke forveksles med andre. Derfor er det utrolig viktig å være kreativ og tidlig ute med å finne et brukernavn som ikke andre før deg har brukt.

Når man har brukt noen timer eller dager på å finne et brukernavn som beskriver deg, som er lett å huske og du liker, pleier man som regel å google dette, så man finner ut om brukernavnet er tatt fra før på forskjellige nettsider.

På tjenesten UserNameCheck så kan man søke igjennom de mest brukte websidene man må registrere seg på etter det kallenavnet som du selv ønsker. Der får man da en liste over hvor kallenavnet ditt er brukt eller ikke er tilgjengelig og hvor det faktisk er tilgjengelig.

Nyttig tjeneste når man skal bytte eller skape seg sin nettidentitet.

Har du ikke et kallenavn så kan du prøve denne kallenavn generatoren for moro skyld:

http://www.getnicknames.com

Mitt kallenavn ble Luciano med GetNicknames. Lykke til med valget!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: