Hopp til innholdet

Oppsummering av ThirtyDayChallenge.com sitt opplegg Dag 1 til 4

For dere som har fulgt denne bloggen en stund så annonserte jeg tidligere i sommer en utfordring som ble kalt Thirty Day Challenge. Det er satt sammen av noen eksperter på affiliate markedsføring på internett. De skal i løpet av 30 dager vise deg hvordan man kan tjene sine første dollar på internett. De startet opp den 1. August og har hittil lansert 10 dager med videoer, programmer og pdf filer som skal hjelpe deg å nå målet. Følger du arbeidsplanen som de har lagt opp for deg så skal du være på god vei til en ekstra inntekt etter august måned. Her har jeg oppsummert informasjonen som har kommet de 4 første dagene og resten kommer i morgen. Dette gjør jeg fordi jeg håper det er flere der ute som er lystne på å lære hvordan man skal komme i gang med en internett business, promotere bloggen eller hjemmesiden sin og få kunnskap. Les igjennom dagene her i dag og i morgen og bli med!

Dag 1.

Første dagen i 30DC består av 3 videoer.

I den første videoen blir man kjent med hvordan man jobber med nisje markeder. For å nå sine mål må en ha en plan og man får dette servert på en god måte.

Det handler om at man først skal jobbe med Markeds analyse som også er synonymt med søkeords analyse, få trafikk, regne ut konverterings størrelsen man har på trafikken og til slutt utvikling av et produkt eller promotere et eksisterende produkt som en affiliate.

Den andre videoen handler kort og greit om de forskjellige arbeidsverktøyene man ble introdusert for i trenings videoene man fikk før sesongen startet.

Den tredje videoen denne dagen handlet om hvordan man skal få ideer til å finne sin nisje å jobbe med. Det anbefales her at man finner seg en nisje som man er interessert i eller har litt kunnskap om, da vil det bli lettere å jobbe senere med å generere innhold til den bloggen man skal lansere for å tjene penger på et produkt eller som en affiliate. Gå inn på Amazon.com og se under magasin delen deres for å finne mange gode kategorier for nisjer som man kan ha interesse for. Det følger også med et PDF dokument med mange linker til steder hvor man kan få inspirasjon til å finne sin egen lille nisje.

Dag 2.

På dag to ble man introdusert for Market Samurai i den første videoen, dagen består i 5 videoer. Market Samurai er et godt verktøy for de som driver med affiliate marketing. Verktøyet er i utvikling mens 30DC holder på og det slippes oppdatering og ny funksjonalitet hele veien. Det er en Trial versjon tilgjengelig for de som er med i 30DC, men på sikt vil dette verktøyet koster litt penger, men vil definitivt være verdt det. Verktøyet inneholder søkeordsanalyse, konkurrent analyse, den finner innhold på artikkel sider og mye mye mer. Dette er arbeid som man selvfølgelig kan gjøre selv ved å besøke alle sidene og bruke de tjenestene som er rundt på nettet, men dette tar mye kortere tid.

I de 4 andre vidoene går man nøye igjennom hvordan man analyserer sin nisje og søkeord med Market Samurai og hvordan man gjør det uten Market Samurai. Det siste er for å ikke eksludere dem som eventuelt ikke får brukt Market Samurai eller har problemer med installasjonen av programmet.

Dag 3.

Denne tredje dagen så fortsetter man med Market Samurai, og da har den delen som tar for seg konkurranse analyse blitt sluppet. SEO Competition Analysis gir deg et innblikk i hvordan de 10 øverste sidene på google er optimalisert for din nisje/søkeord. Du vil få et greit bilde av om du har en sjangs til å nå topp plassering for ditt søkeord. Informasjonen du får om konkurrentene er pagerank, innlenker til domene, innlenker til siden som kommer opp på førstesiden av google og diverse andre parametre. Du får en grundig innføring i dette og om det er noen vits i å satse på nisjen du har valgt.

Dag 4.

Dag nummer fire betår kort og enkelt i å finne et affiliate program og få skrevet en god salgstekst. Du blir guidet igjennom Amazon Affiliate programmet, og får hjelp til å finne frem til et produkt som passer din nisje. De viser også hvordan en skal skrive denne salgsteksten ut ifra produkt omtalene som ligger på amazon, og en må helst ikke overstige 50 ord som en pekepinn på hvor presis og kort teksten skal være. Så får man vist hvordan en skal få ut selve linken til produktet man skal promotere fra Amazon sin egen presentasjon av produktet slik at du kan bruke linken på den måten du selv har lyst.

Til slutt blir man introdusert for Piknic som er et online bilde redigerings program, som kan gjøre enkle operasjoner som å endre størrelse på et bilde på en enkel måte, dette for å tilpasse produktbilde fra Amazon til din egen blogg.

Det var kort og greit en oversikt over hva som ble presentert de første 4 dagene av utfordringen kalt 30 Day Challenge. Om du har lyst til å se videoene og bli med på veien til å bli en internett markedsfører/affiliate kan du gå inn på 30DC og ta utfordringen, det er enda ikke for sent å bli med, om man bruker en kveld på å kikke igjennom alle vidoene så har man et godt utgangspunkt til å følge med videre. Lykke til videre for dere som allerede er med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *