Skaler og kutt bilder direkte i nettleseren din!

Bruker du ofte bilde redigerings programmer når du skal beskjære eller endre størrelse på dine bilder? Da kan det være lurt å ta en tur innom http://rsizr.com/ hvor du kan gjøre nettopp dette uten å ha noe program installert på din pc/mac.

Du trenger ikke å registrere deg, du kommer til en side som er veldig enkel, med en gigantisk opplastingsknapp. Velg det bildet du vil endre størrelse på eller beskjære litt, så kan du gjøre det live i nettleseren.

Enklere blir det ikke!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Én kommentar til «Skaler og kutt bilder direkte i nettleseren din!»

  1. Mac og PC er samme sak. En Mac er en PC.. Så det skulle stått “Windows/Mac”. Veldig mange gjør denne feilen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: