Hopp til innholdet

3 gode ressurser til utvikling av nettside

Ikon Søk

Om du holder på å lage din egen nettside, din egen blogg eller utvikler et CMS(Content Management System) så trenger man alltids ikoner for å gjøre dem mer brukervennlige og få et mer profesjonelt utseendet. Om du går til https://www.iconlook.com så kan du søke etter akuratt de ikonene som du vil ha tak i, de er ikke gratis alle sammen men du får opp lisensbetingelser og hvor du kan få tak i dem.

Menyer

Når ikonene er på plass så kan det være greit å ha en god meny, hvis du går til https://www.dynamicdrive.com/style/ så kan du se over en god del forskjellige menyer, de burde dekke de fleste behov som man har og får siden din til å bli lett navigert for brukerne!

Video opplæring i Web

Er du av typen som ikke liker å lese, kan video være en grei måte å få lært seg forskjellige ting på. Web likeså. Om du tar turen innom https://www.insidecrm.com/ så har de en post der de har samlet 100 gode video tutorials fra Youtube som dekker de aller fleste områder når man skal utvikle og drifte sin nettside best mulig. De er delt opp i de forskjellige kategoriene som man trenger å lære seg så her er det bare å sette av kvelden til å få inn informasjonen du trenger, så får du prøve den ut i praksis med en gang!

Lykke til med utviklingen i sommer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *