Hopp til innholdet

Tracking system til din nettside!

Hei! Du er sikkert som de fleste andre og elsker dine statistikker for besøkende.

Har listet opp noen systemer for å få en oversikt på dette her, slik at du kanskje får tips til noen nye om du er ny på nettet, eller kan komme med innspill i kommentar om hva dine erfaringer er. Statistikk er alfa omega når det kommer til drift av nettsider. Du kan da følge med på hva som er populært, hvem som linker til deg, hvilke annonser som fungerer utad og mye mye mer.

Google Analytics [Registrer deg] Anbefales av Problogger!

Dette er googles versjon av tracking til din nettside. Som alt annet google har så er dette et utrolig bra verktøy. Her kan du få nesten alt tenkelig av informasjon om din nettside og hva dine besøkende gjør på denne. Du får til og med statistikker på dine utgående lenker, noe som er veldig kjekt når du skal se hvor dine besøkende forlater nettsiden til.

+ Stabil

+ Usynlig på din nettside

+ Kjent som tracking verktøy blandt mange, kan derfor stoles på.

– Tracker fra 9.00 – 9.00 ikke den selve dagen.

– Oppdateres kun 1 gang i døgnet

WordPress -> Slimstat 

Dette er en WordPress plugin som kan spore dine besøkende på din WordPress blogg. Enkelt og innstallere og er like lett å følge med på som Ratix med live stats. Fikk vite om denne for en kort stund siden av seppolaatleWebforumet.no

+ Enkel innstallasjon

+ Live stats

– Du får ikke tracket alt på din nettside, begrenset på det området.

– Du bruker egne ressurser på tracking.

Det var de 3 systemene som jeg har erfart fungerer godt. Det finnes mange andre systemer der ute, men disse er gode og passer på å måle unike brukere, mange systemer som kun tracker sidevisninger og hits som er noe helt annet.

Lykke til med trackingen! Kom med dine erfaringer i kommentar her, eventuelt andre statistikk programmer dere bruker.

4 kommentarer til “Tracking system til din nettside!”

 1. Når det gjelder plugins så bruker jeg JetPack på alle mine installasjoner, statistikkdelen der fungerer meget greit for et kjapt overblikk.
  Har selvsagt GA i bunn også.

 2. Hei Nettgrunder!

  Nå er denne posten veldig gammel og før Jetpack sin tid såvidt jeg kan huske.

  Men vi kjører da samme opplegg, JetPack fungerer godt til kjapt overblikk og er også tilgjengelig via WordPress appen til iPhone som du kan få oversikt over dette og administrere bloggen.

  Ratix og Slimstat er vel begge borte meg bekjent.

  Google Analytics er vel de flestes førstevalg når det gjelder statistikk, både for annonsører, deg selv og ved salg av nettsiden/bloggen om man skulle det. Det er vel bare nettsider som bruker lugubre metoder for rangering som ikke bruker dem er mitt inntrykk.

  Prøvd Analytiks appen til iPhone for oversikt over GA? https://problogger.no/2013/09/19/32-fantastiske-apps-for-bloggere-for-din-iphone/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.