Har du en fotograf i deg, eller er god i photoshop? Få ditt bilde på veggen med digitaltrykk!

Har du noengang vært hjemme hos noen, du har sett et utrolig kult bilde på veggen? Det tror jeg du har, selv så jeg et fantastisk stilig bilde av hovedpersonen i Scarface på en sammenkomst tidligere i år. Det var tredelt og var sentralt plassert i stuen til vedkommende.

Hvor får man tak i slike bilder? Kan man lage dem selv? Jeg spurte dem og fikk beskjed om at de hadde kjøpt det av en privatperson som hadde laget selve bildet selv og fått det printet ut i etterkant. Selv sitter jeg mye i Photoshop og er en liten hobbyfotograf, så det å få vist noe av dette på veggen hadde vært ypperlig.

Problemet var bare at jeg måtte finne noen som kunne tilby å få dette printet ut i det formatet jeg ønsket, samt til en rimelig kostnad.

Har funnet ut at Punkt1 i Larvik kan tilby digitaltrykk til gode priser, samt at de har avdelingskontor i Oslo. Passer meg perfekt siden jeg er fra Stavern og bor i Oslo. Så det blir noen turer ned til nærområdet der i løpet av året.

De kan også tilby mange andre ting som bøker, plakater, bannere og visittkort. Egentlig alt man kan tenke seg når man skal promotere seg selv eller bedriften sin.

Tenkte jeg ville dele det med dere, så dere også kan få et slikt bilde som det under:

Privat bilde:

Fra ShowOff på hjemmesiden til Punkt1:

Ta en tur innom Punkt1 sin digitaltrykk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 kommentarer til «Har du en fotograf i deg, eller er god i photoshop? Få ditt bilde på veggen med digitaltrykk!»

  1. Om man gidder å gjøre litt sjekking før man poster info så ser man i dette tilfellet at det ikke er free textures; man ender opp på stock.xchange der man må betale.

  2. Og hvis du, StrAngel, hadde giddet å sjekke enda litt videre hadde du sett på brukerrettighetene på stock.xchange og faktiskt sett at du kunne bruke dem gratis. Huff og huff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *