Hopp til innholdet

Hvordan bruke hvilken som helst font på din nettside!

Du sitter der, klar med designet i Adobe Photoshop. Designet skal fra bildebehandlingsprogrammet, kodes, kuttes og settes sammen til et ordentlig nettsted.

Resultatet blir ikke som ventet, du kunne ikke bruke fontene du hadde lyst på, og om du hadde brukt dem hadde det vært i bildeformat, noe som passer dårlig og blir tungvindt ved oppdateringer av siden, for ikke å snakke om SEO.

Løsningen for deg da er å bruke sIFR. Denne løsningen bytter ut din normale tekst med Flash. Du bruker vanlig tekst i koden på siden din, slik at SEO verdien beholdes, men et javascript tar seg av omdannelsen til Flash. Og som du sikkert vet, kan alle fonter brukes i Flash. Flash begrenser seg ikke slik som selve nettleseren gjør. Om leseren av nettsiden din ikke har Flash innstallert vil en vanlig font vises i nettleseren for den aktuelle teksten.

Her har du en kort guide på engelsk til hvordan du gjør dette, det tar deg 5 minutter å prøve om du er vandt til å jobbe med web. Klikk her https://www.wakeuplater.com

Lykke til med mange friske sider som kan komme ut av bruken av denne løsningen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *