Hopp til innholdet

Den ultimate turen til England for å se ditt favorittlag spille

For mange så er den ultimate utenlandsreisen litt vestover, nærmere bestemt til England. Det er det landet med de fotballagene som er mest kjente for oss nordmenn. Her er det ikke bare samlet noen av de beste fotballspillerne, men også en stor tradisjon for fansen. Opptrapping mot en stor kamp skjer gjerne både innendørs på utesteder og barer i tillegg til livet som finner sted ute i gater og parker. En opplevelse du bare må få med deg.

Hvordan får du bestilt fotballbilletter på enklest mulig måte?

Fotballreiser er etterhvert blitt en morsom tur som enkelt kan bestilles på nettsider som tilbyr fotballbilletter. Da får du som regel bestilt både hotell og billetter til en kamp som du ønsker på en enkel måte. For det er ikke like lett å finne frem til et hotell som passer bra i forhold til hvor kampene spilles, og derfor lønner det seg å bruke en nettside som har begge deler.

For de som har Liverpool FC som sitt favorittlag så kan det nok friste med en tur til Anfield Road Stadion for å se laget ditt live. Her får du fotballreiser Liverpool FC helt ned i 2290,- i skrivende stund. Det er ikke dyrt for en så begivenhetsrik tur med både hotell og inngangsbillett til kampen!

Vil du ha flere alternativer å bestille fotballbilletter fra så kan du også se på de uforglemmelige reisene som ABCReiser har på sine nettsider for samme lag. Fotballreiser Liverpool FC kan du finne under menyen deres.

Hos ABCReiser så har de også litt informasjon om leiebil dersom du skulle trenge det, siden du kan overnatte i 3 netter på hotell på reisene. Har du med en ikke så fotballinteressert reisepartner så kan det være greit å få med seg litt annet på turen også. Noe de også har litt linker til her, blant annet musikaler og teater som finnes i London.

Skal du ha rimelige og gode fotballbilletter til de mest kjente lagene så er det verdt å se innom sidene som er nevnt her. Du vil få en innholdsrik fotballreise som du neppe kommer til å glemme med det første. Er du på utkikk etter en slik opplevelse som gave så kan det anbefales, du vil bli husket i lang tid fremover. God tur!

Dette innlegget er sponset av nettsidene det er linket til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *