Hopp til innholdet

Facebook oppdaterer – Nå får du vite hva vennene dine surfer på!

Du kunne se hva vennene dine chattet fra på Facebook sin mobilapplikasjon:

Det har lenge vært mulig å se hva dine venner surfer på med mobilen. Som i deres applikasjoner for mobil står det om du bruker internett eller pc. Det har vært litt skjult på en måte, men du har nå kunne skjult dette lenge.

Som du kan se i bildet under på min iPhone ser du klart og tydelig at personen jeg chatter med er på internett når han skriver:

Se når personen sist var innlogget på Facebook og hvor:

Så kom muligheten for å se når personen sist var innlogget og hvilken enhet de da hadde vært inne på. Dette ble indikert med tid i sekunder, minutter og timer. Samt et lite ikon for å vise om det var mobilen de var innlogget med sist for eksempel. Det kan du også se i bildet lengre ned.

NYHET: Nå ser du hva vennene dine på Facebook bruker til å chatte med

I siste oppdatering, som ikke alle har fått enda, så syntes det i tekst hvor du chatter fra. Det står da spesifisert med Web/Internett og Mobile/Mobil. Nå vet derfor de du chatter med om du plutselig bytter over, for det har vi allerede testet. Testen viste at den oppdaterer seg rimelig raskt, under minuttet på hvilken enhet du bruker til å chatte med. Som du kan se på bildet under her.

Bildet er brukt med tillatelse fra Ryan Mattson

Så hva tenker du om at Facebook nå også offentliggjør dette direkte i chatten på internett? Syntes du det er en grei opplysning å vite, eller kunne du vært foruten?

Hva er din mening?

2 kommentarer til “Facebook oppdaterer – Nå får du vite hva vennene dine surfer på!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *