Hopp til innholdet

TCMN og SophieElise på Blogg.no går glipp av 10.000 vis av gratis besøk!

Om du følger litt med på de bloggerne som ligger øverst på Blogg.no sine topplister så er det spennende å utforske litt hvordan de faktisk får sine besøk. Men det er noe de går glipp av. Nå har jeg bare sjekket de to som lå øverst i dag på Blogglisten hos Blogg.no.

(Hentet fra Blogg.no)

Nemlig TCMN og SophieElise

Om du ser på bildene under, hentet fra Youtube, så kan du se at de begge har over 100.000 visninger av sine videoer på Youtube. Men de mangler noe… kan du se det?


https://tcmn.blogg.no/


https://sophieelise.blogg.no/

Så du det? Om ikke så les videre.

Du har mulighet til å ha linker fra din beskrivelse av videoen på Youtube!


Som du ser på bildet over er dette fra min video om hvordan du får mange Instagram likes. Her har jeg lagt inn en link til bloggposten hvor jeg har lagt ut videoen og skrevet litt mer om det. De fleste surfer kanskje bare innom Youtube og finner videoen din, deretter så ser de på den eller leser beskrivelser og kommentarer. Er det ingenting i beskrivelsen så kommer de seg altså ikke videre uten å måtte skrive ned bloggnavnet i nettleseren, noe som er tungt og vanskelig. Det tar rett og slett tid.

Men over så ser du at jeg har en link der, og da kan de som ser videoen klikke seg rett inn på bloggposten og lese mer!

Hvordan får du din link på Youtube beskrivelsen?


Logg deg inn på din Youtube konto, slik som jeg har gjort over. Da får du litt flere valg enn om du bare er innom og surfer.


Deretter klikker du med musepekeren over der informasjon om videoen vanligvis ligger som vist over. Beskrivelsen. Når du klikker der kan du skrive inn adressen til bloggen din eller direkte til blogginnlegget hvor du har skrevet litt mer om hva som skjer i videoen.

Husk bare på å legg inn linken med https://DinBlogg.no foran, eventuelt også med www om du bruker dette https://www.DinBlogg.no.

Som du kan se på antallet visninger som disse toppbloggerne har, så er de i 100.000 klassen, hva om bare 10% klikker på linken de legger inn der? Det er 10.000 flere besøk, kanskje per video! Vil det få deg til å nå ut til enda flere?

1 kommentar til “TCMN og SophieElise på Blogg.no går glipp av 10.000 vis av gratis besøk!”

  1. Egentlig veldig smart. Jeg legger alltids inn kdaisy.net på mine beskrivelser, men hvordan får du det til å bli en lenke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *