Hopp til innholdet

Hvordan installere iOS 7 Beta 2 uten utviklerkonto – iPhone – Apple

OPPDATERING kl 19:30 18. sept 2013: iOS 7 er her offisielt ute – Hvordan får du det? https://problogger.no/2013/09/18/ios-7-er-her-offisielt-ute-hvordan-far-du-det/ 

# Endelig versjon av iOS 7 tilgjengelig, les mer her: https://problogger.no/2013/09/12/endelig-siste-versjon-av-ios-7-installer-uten-utviklerkonto-iphone-apple/ (12. september 2013)

Apple har nå lansert neste versjon av sin beta versjon av iOS 7 til sine enheter iPhone 5/ iPhone 4 / iPhone 4S /iPod touch / iPad.

Det gjøres på nesten samme måte som å installere iOS 7 Beta 1. Men du må først sette telefonene din tilbake til en versjon av iOS 6, slik at du har en av de nyeste versjonene av iOS 6.

For å sette iPhone tilbake til iOS 6 så kan du følge denne guiden, https://www.redmondpie.com/downgrade-ios-7-beta-to-ios-6.1.3-6.1.4-how-to-tutorial/

Alt er nå oppdatert slik at det vil være mindre feil. Det vil fortsatte være en del av programmene og funksjonene som kan oppleves med feil eller mangler. For å lese mer om min opplevelse av iOS 7 Beta 1 trykk på linken der.

Du er vel mest spent på hvordan du kommer i gang? Så følg med under…

OBS: Dette gjøres på egen risiko, vi er ikke ansvarlige for hva som skjer med ditt Apple produkt, eller tap av data, husk også at dette er en BETA versjon som kan inneholde feil og mangler. Noe som kan føre til datatap og at visse funksjoner eller telefonen henger seg.

For å installere iOS 7 Beta 2 har du 2 valg:

  1. Du har en utviklerkonto og kan laste ned og installere via guidene som finnes på https://developer.apple.com/ios7/
  2. Du har IKKE en utviklerkonto:

Last ned din versjon av iOS7 Beta 2 på en av linkene under:

  • LINK FJERNET PGA DØD

Deretter tar du backup av din iPhone til iCloud som vanlig inne på innstillinger, i tillegg så kobler du telefonen din til iTunes på Mac eller PC og tar en sikkerhetskopi der.

Så må du følge denne guiden først om du har iOS7 Beta 1: https://www.redmondpie.com/downgrade-ios-7-beta-to-ios-6.1.3-6.1.4-how-to-tutorial/ , hvis ikke kan du fortsette under.

Så går du inn i iTunes med telefonen tilkoblet, og trykker på:

MAC: ALT knappen og venstre museknapp på Oppdater, deretter kan du velge filen du lastet ned over.

WINDOWS: SHIFT knappen og venstre museknapp på Oppdater, deretter kan du velge filen du lastet ned over.

Lykke til!

Vil du i stedet prøve iOS 7 Beta 1 så gå hit: https://problogger.no/2013/06/11/hvordan-installere-ios-7-uten-utviklerkonto-iphone-apple/

4 kommentarer til “Hvordan installere iOS 7 Beta 2 uten utviklerkonto – iPhone – Apple”

  1. Puh, nå har jeg fulgt til punkt og prikke med registrering av UDID-nummer og betalt 8 dollars, lastet ned to versjoner av fila, men får stadig opp at «firmware ikke er kompatibel» – hva er galt? Hjelp!

  2. Hei! Dette er en guide for å installere uten UDID. Slik at du slipper å betale noen $8.

    Har sett at flere av de som selger UDID registrering sender ut en epost med at din UDID er registrert, har du fått denne? Og har du lastet ned siste versjon av iTunes?

    Også må du passe på å oppgradere enheten slik som beskrevet nederst i artikkelen her, der er det samme prosess.

    Si ifra om det hjelper! 🙂

  3. Ja, men den linken som er oppgitt i artikkelen til imzdl er jo en der de krever regg av udid og dollars. Fulgte dette og fikk Mail at nå var den registrert, lastet ned to versjoner, men stadig firmware problemer. Har siste iTunes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *