Mine jobber er anbefalt på Mikrojobb.no – Artikler, logo og video!

Har for tiden begynt å legge ut litt jobber på Mikrojobb.no for å teste ut tjenesten deres.Her er det muligheter for å nå ut til folk som er interessert i å få gjort enkle oppgaver og opp til det litt mer avanserte. Her kan du legge ut dine tjenester som andre kan bestille.

Jeg har for tiden lagt ut litt forskjellig. Jobbene jeg har liggende der er skrive artikler, lage logo og legge ut sponsede innlegg på bloggene mine. Har til nå fått god respons på ca 1 uke, så har jeg utført 3 jobber til ordreverdig på 600 kroner. Mikrojobb tar 20% av inntektene som blir genrert via de og sitter da igjen med 480 kroner. Ikke dårlig for å kun ha vært aktiv der siste uken.

Det som er litt mer spennende er at de har valgt (eller kanskje det går automatikk i det?) noen av jobbene mine som “Anbefalte” tjenester. Du kan se det på bilde under, tatt av førstesiden til Mikrojobb i dag.

Så nå har jeg en anbefalt jobb om å lage logo på førstesiden der, under skrivejobber har jeg en anbefalt for å skrive artikler og under reklamering er jeg anbefalt med å lage og legge ut sponsede innlegg.

Så sjekk ut jobbene mine her: http://www.mikrojobb.no/user/invert

Har du prøvd ut mikrojobb eller har andre steder som du bruker for å få litt inntekter? Så skriv gjerne til meg i kommentarfeltet under.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: