Hvilke kredittkort finnes på det norske markedet?

Kredittkort blir mer og mer populært, og det kommer stadig nye kredittkort som gir deg nye fordeler. For å kunne velge kredittkort bør du skaffe deg en god oversikt over hvilke kredittkort som er tilgjengelig på markedet. I Norge har vi et rikt utvalg av kredittkort, men en lang vei igjen til amerikanerne. Skal du velge kredittkort er det viktig at du ser på den effektive renten, hvilke bonuser kredittkortet gir og om kredittkortet har gebyrer. I dag er svært mange av kredittkortene gebyrfrie.

365Privat ble av blant annet Dagbladet og VG kåret til Norges beste kredittkort. Grunnen til at dette kortet scorer så høyt er på grunn av lav effektiv rente, og høy cashback. Du får penger tilbake hver gang du fyller bensin. Det er den danske banken, Fokus Bank som står bak 365Privat. Ved bruk av dette kredittkortet får du 3,65 % cashback eller tilbakebetaling når du fyller drivstoff på bilen. Om du kjører en del bil kan du få tilbake flere tusen i året ved bruk av 365Privat.

Bank Norwegian har et kredittkort som blant annet gir deg bonuspoeng på flyreiser. Er du mye ute og reiser kan Bank Norwegian tilby deg et av de bedre kredittkortene på markedet. Med dette kredittkortet kan du nyte godt av avbestillingsforsikring og reiseforsikring. Du tjener opp bonuspoeng på alle kjøp du foretar med Bank Norwegian kredittkort. Når du flyr med Norwegian tjener man opp såkalte Cashpoints, som du kan benytte til en flyreise etter hvert.

Kort oppsummert kan man si at 365Privat og Bank Norwegian kredittkort er to gode kredittkort som gir deg fordeler når du skal foreta kjøp, reise eller fylle bensin.

Dette innlegget er sponset av Kredittkortguide.com

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: