Hopp til innholdet

Hva må til for å få en blogg med suksess?

Du blogger for å bli sett og hørt. Suksess med bloggen er det ultimate mål, men definisjonen av suksess varierer fra person til person. Suksess for din blogg kan bety penger, få ut budskapet ditt, kjendisfaktoren eller muligheten til å gå over i andre stillinger innenfor markedsføring på nett.

Suksess med bloggen din skjer som følger. Du har lager en blogg, lager godt innhold til bloggen og får brukere til å besøke den og lese innholdet ditt. Deretter følger alt som jeg nevnte i forrige paragraf. Dette må spores og følges med på hele tiden for å vite hvor du er på vei, om det er ut og bort eller om det er mot ditt ultimate suksess mål.
Hva må du gjøre for å få en suksessfull blogg?
Det er viktig at førsteinntrykket er godt. Det starter med hvordan bloggen din ser ut. Bruker du wordpress er Thesis Theme et veldig populært theme. For Blogg.no kan du se på denne posten jeg laget tidligere om hvordan du kan tilpasse bloggdesignet ditt der helt gratis: Gratis Design til blogg og hjemmeside
Gjør bloggen din unik! Pass på de små detaljene som kan endres og tilpasses deg. Pass på å ha elementer som skiller seg sterkt ut fra andre som skriver om det samme som deg.
Ha 10 topp poster. Dette er poster du jobber ekstra godt med. Du kan se denne posten for hvordan du kan skrive en god bloggpost: Hvordan skrive en god artikkel eller bloggpost

Oppdater regelmessig. Dette er noe av det viktigste du kan gjøre. Folk blir opplært i hvor ofte du poster, eventuelt melder de seg på nyhetsbrev og RSS for å følge med når du oppdaterer. For de som følger med på sistnevnte, så besøker de bloggen din når du oppdaterer, oppdatererdu 1 gang om dagen får du et besøk fra dem per dag. Andre som bare er innom bloggen din når de vet sånn ca du oppdaterer er innom da, så oppdater daglig så får du flere og flere besøk per dag.

Åpne opp for gjesteposter og post også bloggposter hos andre. Får du gjesteposter på din blogg får leserne dine andre perspektiv på samme tema. Poster du hos andre kan du igjen gi dine perspektiv. Det gjør at leserne på den andre bloggen finner ut om din blogg og kanskje blir faste lesere, men også motsatt.

For å hjelpe deg og meg videre på vår vei, så er Problogger.no åpen for gjesteposter, skriv en kort kommentar under om tema du vil skrive om. Du får skrive 4 linjer om deg selv og en standard link til din blogg fra innlegget du skriver. Jeg er også åpen for å skrive hos andre og har du en blogg du trenger innhold på skriv til meg i kommentarfeltet under.

2 kommentarer til “Hva må til for å få en blogg med suksess?”

  1. Jeg er ganske sporty og driver med noe nesten hver dag.
    Jeg ELSKER dyr!!
    Jeg har veldig lyst på en populær blogg og tjene penger på den.
    Liker og lage videoer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *