Hopp til innholdet

Gratis design til blogg – Last ned nå

Gratis design til blogg, er enkelt og greit egentlig kun noen få filer og koder. Som bestemmer hvordan informasjonen, innlegg, kommentarer og sider på din blogg skal vises.

Hvilke farger, fonter og oppsett det skal vises frem som bestemmes av CSS kode og HTML filer. I Norge brukes stort sett Blogg.no til blogging eller så har vi WordPress som du kan installere selv på din egen server.

I wordpress kan du søke opp design inne i kontrollpanelet og bare klikke på installer. Under Utseende finner du designene som er tilgjenglig fra wordpress direkte og de som har blitt inkludert i deres katalog.

På nettet kan du også finne wordpress design som kan lastes ned eller kjøpes og lastes ned. De må i etterkant pakkes ut av ZIP filene som de kommer i og lastes opp via FTP eller i WordPress kontrollpanelet.

Blogg.no Design

På Blogg.no er det litt annerledes. Her gjøres det meste ved kopiering av kode inn i kontrollpanelet og denne koden forteller hvordan informasjonen vises.

Alle som har en blogg bør endre på utseendet. Standard designet som er på Blogg.no og som følger med WordPress gir ikke en personlig følelses og bloggen blir heller ikke lett å huske for de som er innom.

Har du et unikt design som er litt tilpasset eller som ikke alle andre bruker vil du skille deg ut, og det er kanskje det som gjør at folk kommer tilbake siden du nettopp skiller deg ut.

Bruk gjerne litt tid på designet og sett deg inn i hvordan det fungerer og hvordan du kan spesialtilpasse det til din blogg. Når det først er gjort kan du glemme det for en lengre tid, for nå kjenner folk igjen bloggen din når de ser den.

For å endre designet i WordPress er det bare å gå på
«Utseendet» i kontrollpanelets meny. Her kan du lete opp gratis design eller laste opp et du finner på Google. Jeg har lagt til en link under med 10 gratis wordpress design som du kan ta en titt på.

For Blogg.no bloggere har jeg funnet frem til noen som lager bloggdesign til Blogg.no under og lagt ved en video til hvordan man gjør endringene.

Lykke til med endringene av ditt design til bloggen din!

Topp 10 gratis design til bloggen din for WordPress:

https://topwpthemes.com/

Gratis blogg.no design:

https://theplatypus.blogg.no/1313611400_gratis_design__1.html

https://bloggdesignet.blogg.no

Hvordan legge inn ditt nye gratis blogg.no design:

VIDEO: Lære mer om å starte en blogg? Se her:
VIDEO: Fra Nybegynner til Problogger

6 kommentarer til “Gratis design til blogg – Last ned nå”

  1. Gratis themes høres forlokkende ut, særlig hvis man ikke liksom tar seg råd til å kjøpe seg et heller.
    Men, det kan føre til en sur ettersmak hvis man ikke er obs! på hva man gjør.
    Har skrevet et innlegg om dette selv og man skal ikke tro at det kun er wordpressthemes som får litt «ekstra» kodesnutter kodet inn. Det er sjeldent det er noe som faktisk er «gratis».

  2. Gode råd du kommer med her Picxx! Heldigvis er det noen i Blogg.no verden som kun har startet ut med design av Blogg.no bloggdesigns og vil vise frem hva de kan, og flere av dem tar så betalt for spesialtilpassninger. Litt som når WordPress var i startgropen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *