Hopp til innholdet

Mal for å skape 12 veldig lukrative produkter

Informasjonsmarkedsføring er et mysterie for de fleste mennesker. Men når du finner ut at det kun er 12 forskjellige produkter du kan skape, så blir det ikke så skremmende å starte og du kan begynne å tjene penger og dele ditt budskap.

Brendon Burchard har akkuratt sluppet en video om dette og den er veldig informativ:

https://bit.ly/im0Iq2

Han brekker ned hele prosessen og forklarer malen for å skape hvert enkelt produkt og matematikken rundt det for å tjene opptil 500.000 pr år pr produkt.

Dette vil du lære:

–Malen for å skape hva som helst og en steg for steg prosess for produktene

–12 enkelt å lage produkter og programmer som skaper en månedlig inntekt

–Matematikken for å tjene ca 500.000 pr produkt pr 12 måneder

— Hvordan du kan vinne $1200 for å poste en video med din historie og råd

Det høres veldig mye ut men se videoen så vil du forstå. Det er ingen hype men en 50 minutter video fullpakket med informasjon og kunnskap!

Brendon har nylig blitt en nr 1 bestselger på New York Times best selgende forfatter, han har skapt verdier for $4,6 millioner de første 24 månedene sine ved å følge disse strategiene. (Det var før han ble en «kjendis/guru» i nisjen, veien til velstand er tydeligvis i produkt utvikling)

På et stadie så vil enhver ekspert eller guru bestemme seg for å tjene penger på sin kunnskap via programmer og produkter. Det som er utfordringen er at det er så veldig mange som bruker tradisjonelle midler og metoder for markedsføring og produktskaping at det er veldig mange som ikke vet helt hvordan de skal skape attraktive produkter og markedsføre dem korrekt.

Brendon viser deg hvordan i videoen, så sjekk den ut før han tar den bort.

https://bit.ly/im0Iq2

Nyt videoen. Ta notater. Det er verdt å melde seg på epostlisten hans, hvis du var med og husker Experts Academy som han laget tidligere så er han en utrolig god til å lære bort og brekker det ned til forståelige metoder å følge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *