Hopp til innholdet

iOS 4 til din iPod Touch eller iPhone – Nye Funksjoner

Nye funksjoner

Multitasking: Nå får du mulighetene til å veksle mellom flere åpne programmer, det skal gå uten at du mister noe av ytelsen på telefonen din. Det gjør de enkelt og greit ved å fryse hele programmet som du bruker mens du bruker et annet program. Det er kun en håndfull programmer du faktisk kan ha åpne samtidig som ikke blir fryst.

Mapper: Du får muligheten til å opprette mapper i menyen, slik at du kan samle alle programmer innenfor en kategori, for eksempel alle spill i en mappe, alle internettlinker i en mappe osv.

Bakgrunnsbilde: Du får muligheten til å endre bakgrunnen på forsiden av telefonen din. Men prøv deg litt frem, for det er mange bilder som gjør at menyen blir nesten uleselig.

Noe stilig er at du kan nå koble telefonen til et eksternt bluetooth tastatur, det kan være kjekt om du bruker telefonen på reise til for eksempel blogging eller andre ting som krever at du kan skrive fortere enn på touch skjermen.

Hvem kan oppgradere?  Alle med iPhone 4, iPhone 3GS og Iphone 3G, men noen av de eldre modellene får ikke alle de nye funksjonene.

Guide til oppgradering: https://www.idg.no/macworld/vg/article170776.ece

Lykke til med oppgraderingen, men vær forsiktig noen har klart å miste alt som var lagret på telefon etter oppgradering, så følg instruksjonene nøye!

Kilder:

Youtube.com

Apple.com

https://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10009182

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *