Hopp til innholdet

5 Fantastiske programmer

Idag vil jeg presentere 5 programmer som vil gjøre Windows hverdagen litt enklere, prøv programmene og se hvordan vanskelige oppgaver blir mye enklere når de er automatiserte av disse små programmene.

1. InfraRecorder

Brenne program for cder og dvder. Veldig enkelt, støtter de vanligste operasjoner man skal bruke et brenneprogram til. Om du er tilhenger av portable programmer som du kan ha på en minnepenn så er dette perfekt.

Last ned her

2. ZScreen

Dette er et veldig enkelt printscreen program. Mye enklere en den vanlige print screen knappen og klippe og lime litt før du har det du egentlig skulle ta bilde av. Det lar deg ta skjermbilde av en valgt del av skjermen din, et aktivt vindu eller hele skjermen. Det kan lett kobles opp mot en ftp tjener og laste det opp automatisk for deg og gi deg en url til bildet så det kan deles på forum og andre steder, anbefales!

Last ned her

3. PDFCreator

Det er som navnet tilsier, et program som lager PDF filer. Alle programmer som lar deg skrive ut det du har laget kan dette programmet lage PDF filer av. Det fungerer som om det er en printer, men lagrer heller en fil der du ønsker det som PDF.

Last ned her

4. MP3Gain

Lei av å stille volumet for hver enkelt sang du har på pcen? Sangene kan være kodet i forskjellige volum, noe som resulterer i at du hyppig må endre volumet på pcen. Med dette programmet så slipper du det, det endrer volumet automatisk når du spiller av sangene.

Last ned her

5. Launchy

Launchy vil du spare mye tid på å installere og lære deg. Det fungerer mye på samme måte som Quicksilver på Mac Os. Åpne programmet og skriv inn noen bokstaver for programmet du søker, og trykk på enter så vil det automatisk starte. Du kan også søke igjennom filer på samme måte. Enkelt og tidsbesparende!

Last ned her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *