Hopp til innholdet

En veldig god ScreenCapture, kamera opptaker til Mac

Idag vil jeg presentere to gode programmer til å ta opp det du gjør på pcen. Den første som vil være til Mac kommer i denne posten, senere idag kommer en for Windows. Om det er til bruk i en tutorial eller presentasjon av noe som du vil vise på din pc skjerm så vil ScreenFlow til Mac være overlegen.

Programmet er utrolig enkelt å komme i gang med. Om du har prøvd andre programmer til å fange skjermbevegelser eller lignende så vil du kjenne deg godt igjen.

For å gå til anskaffelse av en trial versjon av programmer så må du gå til https://www.varasoftware.com. Last den ned og installer den på din Mac, fungerer akuratt likt som andre programmer og finnes som en DMG fil.

I selve programmet kan man velge å ta opp det som skjer på skjermen, det som skjer på skjermen + kameraet på din mac, eller bare fra kameraet på din skjerm. Når du er ferdig med opptak får du muligheten til å redigere filmene separat og sette dem sammen til en flott presentasjon der du selv kan prate i et av hjørnene og vise selve skjermbildet ditt i midten. Filmene kan også skråstilles for å gi en profesjonell look over det hele.

Her har du en video som viser ScreenFlow i bruk:

Om du ønsker å bruke programmet i fremtiden, så er det å få kjøpt på hjemmesidene til ScreenFlow for den nette sum av $99.99, ca 550 NOK.

Lykke til med å legge ut videoer av dine tutorials eller presentasjoner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *