Hopp til innholdet

30 Day Challenge Oppsummering Dag 5 – 10

Dag 5

Denne dagen består av kun 2 videoer. I den første beskrives det hvordan du kan finne artikkel innhold med Market Samurai. Den viser deg den modulen i programmet og gjør det veldig enkelt å finne innhold til din nisje og hvordan du kan utnytte dette til din fordel. I video to får man en guide til hvordan du får laget ditt eget unike innhold uten å kopiere eller stjele noe fra andre som har skrevet om ting innenfor din nisje. Så får du i oppgave og skape din første artikkel til nisjen/bloggen din.

Dag 6

Her er det 4 videoer som blir presentert. Du lærer deg alt fra å sette opp en blogg med WordPress Direct sin gratis tjeneste, og kan velge mellom noen forskjellige sub domener. Etter dette går du igjennom hvordan du publiserer artikkelen(e) du laget i Dag 5 av 30DC. Alt er nøye forklart og alle skal kunne klare dette. Selv hadde jeg litt problemer med det ene domene de bruker hos WordPress Direct men fungerte strålende når jeg valgte et annet!

Dag 7

Nå begynner bloggen din å ta form, og da er det viktig å analysere dine brukere. Google Analytics kommer godt med i bildet her. Du får en gjennomgang på hvordan du setter dette opp til å fungere med WordPress Direct som du satte opp på Dag 6. Etter dette får du tilgang til 30DC sin egen tracking tjeneste for affiliate lenkene dine, det kan være greit å se hvor mange som faktisk klikker på affiliate lenkene dine, og senere gjør et kjøp. Det skjuler også affiliate lenkene dine slik at dine besøkende ikke vet at du faktisk tjener penger på å promotere de produktene du har på siden din.

Dag 8

Her er det kun 1 video. Den tar deg igjennom lenkebygging via sosiale nettsteder. Du får en gjennomgang på Social Marker og får registrert artiklene dine på ca 50 nettsteder som er bruker påvirket, det gjør at du får mange tilbake lenker og bygger opp en liten brukerbase til siden din, samtidig som det er godt for SEO.

Dag 9

Idag skal det bygges lenker. Du blir guidet igjennom en prosess for å finne lignende blogger, nettsider og forum som du kan delta i for å bygge enda flere lenker inn til nettstedet ditt. Etter dette skal du få se om nettstedet ditt er blitt indeksert i søkemotorene. Kun 2 videoer idag.

Dag 10

Pingtjenester. 30DC har laget sin egen ping tjeneste klar til bruk for medlemmer. Man får tilgang til dette verktøyet og får submittet sidene sine til de mest kjente ping stedene for engelsk innhold. Utover dette så får en beskjed om å ta seg av de vanlige oppgavene man har i livet, mange bruker all sin tid på 30DC for å lære mest mulig og vinne denne konkurransen. På tide å koble av fra pcen og se mer til venner og familie!

Da var dette slutten på min oppsummering av 30DC. Håper du har fattet litt interesse for det som foregår. Håper du blir med videre og registerer deg hos dem. Du har fortsatt tid til å bli med, men lenger ut i 30DC så tror jeg det blir vanskelig å hoppe rett inn og få med seg alt man skal gjøre. Når man først kan dette så kan man bare finne flere nisjer og prøve seg på, dupliser hele prosessen eller fler doble den så vil du merke gode resultater på sikt, en god ekstra inntekt. Lykke til med å tjene penger på internett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *