Web 2.0 Bildemanipuleringsprogrammet Picnik

Picnik.com er et fantastisk enkelt nettsted. Her kan du laste opp dine bilder og gjøre små endringer på bildene dine dersom du er på farten eller vil slippe å kjøre i gang bilde behandlingsprogrammer som Adobe Photoshop eller lignende.

Picnik har et enkelt grensesnitt som gjør at du enkelt kan endre størrelse på dine bilder, du kan registere deg for å ha enklere oversikt over dine bilder og gjøre det mer ditt eget, eller bare last opp bildet du ønsker å redigere.

Enklere blir det ikke!

Prøv det ut idag på http://www.picnik.com/!

Comments ( 3 )

  1. Gunnar Andreassen
    says:

    Eh.. virker nesten for godt til å være sant. Bildefiksingen skjer online??

  2. Det som er så fint med Web 2.0 applikasjoner, en kan gjøre det meste i nettleseren, akkuratt som Google Docs eller lignende 🙂

  3. Fancy 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: