Spennende prosjekt: 10$ på 30 dager! Starter 1. August.

Er du lysten på å tjene penger på internett? Som mange andre så vet du kanskje ikke hvor du starter for å komme igang å tjene penger.

De er veldig mange muligheter der ute, og det er vanskelig å få en oversikt over hvordan internett guruene jobber og hva som fungerer.

Besøker du http://www.thirtydaychallenge.com/ så kan du melde deg opp på en konkurranse som går ut på å tjene 10$ først på internett. Det virker som et utrolig godt opplæringsted, der du får videoer og linker til alt du trenger frem til 1. August når dette starter.

Følger du med så vil du finne ut hvordan man burde jobbe og hjelp til å nå målene dine. De har holdt på slik noen år med forskjellige utfordringer og holder seg oppdatert med tiden. Du får blant annet vite hvordan du bruker facebook, twitter og bloglines til å effektivisere din synlighet på nett, flere besøkende betyr mer inntekt.

Meld deg på idag så er du forberedt til det starter, det oppfordres og til at man danner seg egne team så man er bedre rustet til starten. Det koster ingenting å delta! Lykke til!

..
Mats Holmvik