Hopp til innholdet

Hvordan få en Mac Book til 7645NOK! Og bytte til norsk tastatur!

Har du et stort ønske om å få deg en Mac i løpet av sommeren? Skal du til USA?

Da kan du spare store summer på å kjøpe Mac’en din mens du er på tur. For om du kjøper den svarte Mac Booken i USA får den en pris på 1499$, noe som tilsvarer 7645NOK om du har en dollarkurs på 5,1NOK. Det er altså mye å spare på dette. For i norske apple butikker koster denne maskinen 12000,-. Du sparer altså 4355 kroner.

Det gjelder dersom du allikevel skal til USA, så du kan nesten få en USA tur på kjøpet om du bruker samme sum på hele kjøpet. Det som da er litt kjedelig er at du får et amerikansk tastatur, og har ikke like lang garanti tid på ditt Apple produkt.

Det er derimot mulig å bytte til norsk tastatur, Eplehuset gjør dette for 2490,- kroner, men det er lang ventetid nå i sommer månedene. Ferieavvikling + at de fleste utnytter denne tiden til å bytte siden de ikke er like avhengig av maskinen når det ikke er skole og jobb i ferien. Det blir da ikke like lønnsomt heller. Da sparer du kun 1865 kroner på kjøpet, USA turen koster mer, du får mindre garanti. Så lønner det seg egentlig i lengden?

Det er mange som overlever med et amerikansk tastatur på sin mac. Du bruker da alt+Q for å få Æ, alt+O for å få Ø og alt+A for å få Å. Noe man vistnok blir vandt til etter en stund. Så det er tid man må betale for å venne seg til det i steden.

Har du prøvd løsningen med å bruke amerikansk tastatur? Hvor lang tid tar det å venne seg til? Eller vet du om steder som er billigere enn Eplehuset? Skriv en kommentar under, det virker som det er mange som lurer på dette. Inkludert meg selv, da jeg er på utkikk etter en Mac selv.

Ta en kikk på Apple sine sider etter priser her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *