Interresert i aksjer? Her kan du teste dine kunnskaper.

Det er risikofritt, du kan vinne penger og status. I dette aksjespillet så får du muligheter til å delta i et live aksjemarked med liksompenger. Alle starter med en viss sum penger, og kjøper aksjer ut i fra det ekte markedet, den som sitter igjen med mest verdier ved spillets slutt vinner en pris som deles ut av arrangørene.

Besøk dem på http://www.osloborslive.no håper du får det til, lykke til!

..

8 tanker om “Interresert i aksjer? Her kan du teste dine kunnskaper.

  1. Tilbaketråkk: pligg.com

  2. har brukt sxc før men de andre var nye, artig å kunne veksle mellom forskjellige, morguefile var treg

  3. Hei Kenneth!

    Det er noen av nettsidene som tar betalt for noe av innholdet, men jeg har funnet gratis bilder på 4/5 sider, den siste har en lisens en må følge. De har også deler som de tar betalt for, som det er høyere kvalitet over.

  4. Det enkleste, om man ikke har en hyper seriøs nettside, er vel å bruke flickr om man trenger ill. bilder. For wordpress finnes det til og med en plugin hvor du kan søke etter bilder på flickr ved hjelp av søkeord, rett fra kontrollpanelet.

    Det som derimot er intressant på disse stock photo sidene, i det minste for de som liker å fotografere, er at de kan legge ut bildene sine og selv tjene provisjon når bildene blir solgt.

Legg inn en kommentar

Dette innlegget ble skrevet i Nettsider, Rabling og merket , , , , , , av Mats Holmvik. Bokmerk permalenken.
Mats Holmvik