Er du ute etter billig, profesjonell logo? 99designs.com

Du er sikkert som alle andre som skal ha en ny logo, eller en logo til å starte med. Det vanligste som skjer er at man ender opp med å lage en selv i en gründer fase, ettervert får man mer penger å rutte med og man søker seg profesjonell hjelp.

Hva sier du da til en profesjonell logo til gründer pris?

99designs.com finner du en side som nettopp kan ordne dette for deg. De er en mellommann i hele opplegget. De har en gedigen brukerbase med designere som står klare til din disposisjon. Du lager en konkurranse der inne, setter opp kriterier og ønsker for din logo, legger dette ut, så kan designerene som er der se hva du er ute etter og lage et forslag til deg. Alle konkurranser varer kun i 7 dager og en får utrolig mange forslag. Selv trengere en kun å ha mellom 100$-500$ i premie klar til den som du er fornøyd med.

En veldig god tjeneste, du får en profesjonell logo, en designer med litt tid til overs eller en ung kar får en pris på noen hundre dollar for godt gjennomført jobb og bygger sin portefølje.

Lykke til med tjenesten, gjerne kommenter her med dine erfaringer om du prøver! 🙂

Comments ( 2 )

  1. Dette var faktisk en god tjeneste, spør du meg.
    Den er bokmerket allerede;)

  2. Bra, håper jeg kan bygge ut din bokmerke liste enda mer Stian med fremtidige tips! 🙂 Hvis ikke så kan du bare komme tilbake hit og finne tjenestene du er ute etter!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: